Home » Bijeenkomsten

Bijeenkomsten

Zoals al aangekondigd in de eerste nieuwsbrief en tijdens ons zeer geslaagde 10-jarig jubileum event bij CORPUS op 3 april jongstleden, gaan we in dit feestelijke jaar een aantal bedrijfsbezoeken organiseren in plaats van de gebruikelijke masterclasses.


Dit eerste bedrijfsbezoek vindt plaats op donderdag 20 juni bij Jacobs Douwe Egberts (JDE) in Utrecht.

Deze dag beginnen we met een korte presentatie over JDE en de rol van octrooien binnen JDE. Verder krijgen we een rondleiding in het museum (heritage center) en door de fabriek en zullen er workshops zijn met betrekking tot koffie en thee. 

De deelnemers worden verdeeld in 4 groepen en maken in 4 rondes van een uur kennis met de wereld van koffie en thee.


Het volledige programma ziet er als volgt uit: 


10.30 – 11.00 Ontvangst met koffie en thee
11.00 – 11.30 Welkomstwoord en presentatie over octrooien binnen JDE
11.30 – 12.30 Ronde 1
12.30 – 13.00 Lunch 
13.00 – 16.30 Ronde 2, 3 en 4 
16.30 – 18.00 Netwerkborrel bij Mr. Black and the White Ox: https://mrblackandthewhiteox.com/


Aangezien er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, 32 in totaal, vindt registratie plaats op volgorde van aanmelding. 

Dus wees er snel bij!


Per bedrijf/kantoor mogen er maximaal 2 personen worden aangemeld.

 

Mocht na dit jaar blijken dat bedrijfsbezoeken erg op prijs worden gesteld, dan zal het bestuur overwegen om deze bezoeken vaker te organiseren. Uiteraard is dit mede afhankelijk van bedrijven die bereid zijn hun deuren open te stellen voor een bedrijfsbezoek.

Aanmelden voor het bedrijfsbezoek aan Jacobs Douwe Egberts kan door een mail te sturen naar: events@formalitiesofficers.nl  

Je ontvangt bericht met een bevestiging dat je bent aangemeld of dat het bedrijfsbezoek helaas al is volgeboekt. Via Jacobs Douwe Egberts volgt later nog een bericht aan alle deelnemers met meer informatie over het bedrijfsbezoek.

Goed om te weten is dat er dit jaar ook een bedrijfsbezoek gepland staat op dinsdag 19 november aan Janssen Vaccines in Leiden

Een overzicht van de activiteiten/bijeenkomsten van het Platform Formalities Officers over de afgelopen jaren vinden jullie hier.
Onder "Archief" zijn de presentaties van de afgelopen 2 jaar te vinden.