Home » Over ons » Bestuur

Bestuur

Dolinda de Proost | Voorzitter Dolinda de Proost Voorzitter

Dolinda de Proost werkt sinds 1990 bij AOMB IP Consultants. In haar functie van Manager IP-Support is zij verantwoordelijk voor alle Paralegals, Formalities Officers en Secretaresses werkzaam bij AOMB.

Ronald van Egmond | Vice-voorzitter Ronald van Egmond Vice-voorzitter

Ronald van Egmond is sinds 1985 werkzaam bij V.O. Hij is begonnen op de administratie en heeft daar op alle administratieve deelgebieden gewerkt.
Sinds 2008 is hij Senior Advisor Business Support bij V.O. en houdt zich bezig met het adviseren van nieuwe en bestaande cliënten op IE gebied.

Jean Abspoel | Bestuurslid Jean Abspoel Bestuurslid

Jean Abspoel werkt sinds 1986 bij Shell International B.V. Hij is begonnen in 1986 als patent assets administrator op de octrooiafdeling en was verantwoordelijk in deze functie voor diverse administratieve procedures.
In 1992 werkzaam als Formalities Officer en sinds januari 2015 is hij Hoofd Formalities en verantwoordelijk voor een team van formalities officers werkzaam in Den Haag, Londen en Houston.

Melanie Custers | Secretaris Melanie Custers Secretaris

Melanie Custers is in 1991 begonnen als secretaresse bij MOGEN International (later onderdeel van Zeneca). Daar heeft zij samen met een octrooigemachtigde de octrooiafdeling opgezet en is zo verder het IP vak ingerold. Na de sluiting van MOGEN in 2002, is zij in april 2002 begonnen als Senior Formalities Officer IP bij Janssen (voorheen Crucell, sinds 2011 onderdeel van Johnson & Johnson). In haar dagelijkse werk is zij verantwoordelijk voor alle formalities en administratieve procedures van de octrooiafdeling van Janssen in Leiden. Als bestuurslid is zij o.a. verantwoordelijk voor het secretariaat en de nieuwsbrief (commissie communicatie).

Erwin Ehrenburg | Bestuurslid Erwin Ehrenburg Bestuurslid

Erwin Ehrenburg werkt sinds 1985 bij het NLO. Sinds 2001 maakt hij deel uit van het Management Team van NLO en is partner sinds 2009. In zijn functie is hij verantwoordelijk voor alle activiteiten op het gebied van IP Business Support, waaronder de vakinhoudelijke ondersteuning voor zowel de Octrooisecties en Juridische sectie, Business Development, Relatiebeheer, Taksen, Recherche, Validaties, Technische vertalers, Technische Illustratoren en Functioneel Beheer.
Als bestuurslid is hij verantwoordelijk voor de opleiding en het examen.

Arthur van Steenbergen | Penningmeester Arthur van Steenbergen Penningmeester

Arthur van Steenbergen is sinds 1992 werkzaam binnen IE. Hij is begonnen op de administratie bij VO en heeft daar kennis gemaakt met alle aspecten van IE. Vanaf 2008 is hij Manager Operations binnen Unilever Patent Group. Hij is verantwoordelijk voor de afdeling Support en administratieve processen op de lokaties Vlaardingen, Shanghai, Mumbay en Bangalore.

Ellen Offenberg | Bestuurslid Ellen Offenberg Bestuurslid

Ellen Offenberg werkt sinds 1999 bij EP&C. Zij is begonnen als secretaresse voor een octrooigemachtigde en sinds 2006 maakt zij als management assistent deel uit van het management team van EP&C.
In deze functie houdt zij zich bezig met de uniforme, administratieve en vakinhoudelijke werkprocessen binnen EP&C.
Als bestuurslid is ze o.a. verantwoordelijk voor de website en de nieuwsbrief (commissie communicatie).