Opleiding/Examen

EXAMEN

Inschrijven voor het examen kan tot 1 mei 2022

Het online examen voor Certified Formalities Officer wordt gehouden op dinsdag 31 mei 2022 van 14.00 – 17.00 uur

We maken gebruik van het programma WISEflow

Alle examenkandidaten ontvangen informatie over het programma dat gebruikt wordt voor het examen, hoe in te loggen en informatie over mogelijke IT-issues die voorafgaand aan het examen moeten worden opgelost (bijvoorbeeld het downloaden van bepaalde software waar mogelijk goedkeuring van de werkgever voor nodig is).

Vanaf maandag 9 mei krijgen alle examenkandidaten toegang tot het programma om een proefexamen te maken en vertrouwd te raken met het programma.

Inschrijven:

Indien je deel wil nemen aan het examen, word je verzocht een email te sturen aan het secretariaat van het Platform: secretariaat@formalitiesofficers.nl

Graag ontvangen wij de volgende informatie:

  • Volledige namen (dit wordt vermeld op het Certificaat)
  • Contact gegevens (email adres, telefoonnummer en het adres waarop je het Certificaat wilt ontvangen indien je niet in de gelegenheid bent om de diploma-uitreiking bij te wonen)
  • Lid / Geen lid

Kandidaten ontvangen een bevestiging van de inschrijving voor het examen.

Het is belangrijk dat het examengeld vóór 24 mei 2022 is betaald.

Het examengeld bedraagt € 100 voor leden en € 200 voor kandidaten die geen lid zijn van het Platform. Het examengeld kan worden overgemaakt naar de ABN-AMRO bankrekening van het Platform Formalities Officers (IBAN: NL18ABNA0573236771, SWIFT / BIC: ABNANL2A) o.v.v. naam en EXAM 2022.       Het Platform stuurt geen factuur. Voor de werkgever: het Platform is niet BTW-plichtig.

Je kunt je opgeven voor het examen tot 1 mei 2022.

Kort na 1 mei ontvangen alle examenkandidaten een email met additionele informatie over het examen.

Het Bestuur van het Platform en de Examencommssie zullen de regels omtrent inschrijving en betaling strikt volgen. Indien je niet bent aangemeld en/of als wij geen betaling hebben ontvangen op de dag van het examen, kan je geweigerd worden om deel te nemen aan het examen.

De exameneisen voor het examen van Formalities Officers van het Platform zijn hier te vinden.

Vragen en opmerkingen over het examen kunnen gestuurd worden naar secretariaat@formalitiesofficers.nl.

 

GECERTIFICEERDE OPLEIDING

De gecertificeerde opleiding voor Formalities Officers is één van de belangrijkste pijlers van het Platform.

Voor Formalities Officers is er een gecertificeerde opleiding gerealiseerd waarin alle belangrijke aspecten van het IE-vak aanwezig zijn. 

De opleiding is samengesteld en wordt georganiseerd door DeltaPatents B.V. onder de paraplu van European Intellectual Property Education Foundation (EIPEF). De opleiding wordt gegeven door docenten met vele jaren ervaring in het vak.

Meer informatie over de opleiding, zoals brochures over de diverse modules, vind je op www.deltapatents.com. Voor verdere vragen kun je contact opnemen met DeltaPatents B.V. via email FO-training@deltapatents.com of telefoon: 040-7876030.

Leden van het Platform ontvangen een korting van 10% op de opleidingskosten.